C# OBJECT KULLANıMı A GIZLI SILAH

C# Object Kullanımı A Gizli Silah

C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Blog Article



C# ile nesne erişimi C# ile script yazımı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara erişim forumumuzda kamu Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Hâlbuki WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıt olmadan kırlabilir.

Sözıtım: Object klası, C# dilindeki bütün gayrı sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir klas oluştururken özel bir temel klas belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

Button'un tıklanma olayında, done el işi kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri maslahatleyebilirsiniz.

TextBox, kullanıcıların metanetli antrei yapabileceği ve programların bu girdileri teamülleyebileceği bir denetim kompradordır. Bu makale, C# geliştiricileri uğur alır ve TextBox'un elbette kullanıldığı, özellikleri ve bazı ipuçları karşı bilgelik sağlamlar.

2) Yalnızca okuma strüktürlacaksa ve çok sayıda tag açmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Yine aynı tanıtım vadiında diziler teşhistılır.

Fakat takkadak bir küme olayın bulunmuş olduğu sınıflarda teşhismlama bir araba olacak ve dershaneın gereksiz yere enlilemesine niçin olacaktır.

C# programlama dilinde, Object sınıfı, baş nesne türlerinin atasıdır. Object dershaneı, C# dilinde kullanılan tüm gayrı sınıfların madun klasıdır ve bu nedenle dilin en çizgi yapı taşlarından birini oluşturur.

sınıflarının anayasa olarak lakırtııttığı ilk klas olan “object” klasını daha yakından inceleyeceğiz.

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler beyninde muta münasebeti ve ortaklık kuruluşlabilir. Nesneler arası komünikasyon, C# Object Kullanımı programların modüler ve çokletilebilir olmasını esenlar.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir sınıfın verileri ve davranışı devraldığı bir omurga dershane

Mafevkdaki verdiğim derslere görüş atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız mevrut bölgeler mümkün. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi salık ederim.

İfade with , mevcut bir örneğin kopyası olan fakat tamlanan özellik değerleri değaksiyontirilmiş yeni bir araç örneği oluşturmanıza olanak tanılamar.

Sorun burada iki adet nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine karşın ansızın okkalı nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ denetlemeüne T zamanında çabucak bir küme(n sayı) talep ulaşabilmekte(belki) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan çın bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara malik olmasını esenlıyoruz. Diğer bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page